Oct 2

033 Paarse heideVlog 33 - Paarse heide.

Ik wilde nog een poging wagen om de paarse heide te fotograferen. Door de extreme droogte was het grootste deel van de heide al uitgedroogd en niet meer mooi. Ik verprutste de zonsopkomst en had moeite met het vinden van een mooie compositie.

Maar toch vond ik een aantal foto's die de moeite waard waren. Ik zocht naar details en het landschap en probeerde wat te spelen met het beschikbare licht.

Uiteindelijk kijk ik toch nog tevreden terug op een dag die in eerste instantie niks leek te worden. Maar het allerbelangrijkste is dat ik gewoon lekker genoten heb van de natuur!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics