Oct 16

035 Mist in het bos.Vlog 35 - Mistige omstandigheden in het bos DEEL 1.

heb je ooit dezelfde fout gemaakt als ik vandaag deed? Zonder dat ik het eigenlijk gepland had besloot ik op pad te gaan. Eenmaal onderweg kwam ik er achter dat ik niks opgeladen had! Ik gebruikte mijn telefoon oplader en de powerbank om een beetje stroom in mijn cameras te krijgen gedurende de rit.

En ik had elke druppel energie nodig die ik erin kon krijgen. Overal was er mist en niet zo'n beetje ook! Ik besloot buiten mijn comfort zone te gaan en reed naar een mooi stukje bos dat ik recent ontdekt had. En hier ontdekte ik wat misschien wel de moeilijkste kant van fotografie is : BOS fotografie.

De hele dag was ik bezig met om constant alles aan en uit te zetten zodat ik zoveel mogelijk energie kon besparen.Uiteindelijk heb ik zelfs zoveel foto's en videos kunnen maken dat ik de vlog in 2 delen splitsen.

Volgende week zondag kan je hier deel 2 bekijken met daarin misschien wel de beste foto's van deze trip.

Laat me even weten welke foto's je het beste vond van deze dag!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Olympus 300mm F4

19 Oct 2023

Pas je aan.

15 Oct 2023

Typisch Nederlands

12 Oct 2023

Dichte mist

8 Oct 2023

9 Tips

5 Oct 2023

Paarse hei en meer

1 Oct 2023

gewoon magisch

24 Sep 2023

Mistig bos

17 Sep 2023


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics