Oct 23

036 Orde in de chaos.Vlog 36 - Orde in de chaos DEEL 2.

Vandaag kijk je naar deel 2 van mijn trip in extreem mistige omstandigheden. Recent vond ik een klein stukje bos met mooie kronkelige bomen vol mos. Uiteindelijk lukte het me om in dit kleine stukje bos toch een paar mooie foto's te vinden.

Nadat ik uit het bos kwam heb ik nog een tijd door de mist gelopen. Ik vond mooie bomen, vliegende insecten en veel, heel veel meer mist!

Uiteindelijk waren alle accu's voor mijn video camera leeg en dus kwam er een eind aan een geweldige dag. Ik denk dat er een aantal goede foto's in deze trip zaten waar ik erg blij mee ben.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Olympus 300mm F4

19 Oct 2023

Pas je aan.

15 Oct 2023

Typisch Nederlands

12 Oct 2023

Dichte mist

8 Oct 2023

9 Tips

5 Oct 2023

Paarse hei en meer

1 Oct 2023

gewoon magisch

24 Sep 2023

Mistig bos

17 Sep 2023


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics