Dec 1

042 Denemarken deel 2Vlog 42 - Denemarken deel 2/4.

Deze video begint waar de vorige eindigd. Lopend door de duinen van Deense westkust verandert het weer plotseling. Binnen enkele minuten is de heldere hemel veranderd in één grote laag mist.

Deze laag mist opende een weer allemaal nieuwe mogelijkheden. De onbekende omgeving hielp echter niet en dus bleek het lastig om goede composities te vinden.

Soms is landschapsfotografie een worsteling maar als alles gaat zoals je wilt dan is de beloning extra groot. In deze aflevering neem ik je mee naar de winderige Deense westkust.

De is deel 2 / 4 die ik heb opgenomen tijdens mijn week in Denemarken. Meld je aan als subscriber en krijg een melding wanneer de volgende aflevering uitkomt.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Olympus 300mm F4

19 Oct 2023

Pas je aan.

15 Oct 2023

Typisch Nederlands

12 Oct 2023

Dichte mist

8 Oct 2023

9 Tips

5 Oct 2023

Paarse hei en meer

1 Oct 2023

gewoon magisch

24 Sep 2023

Mistig bos

17 Sep 2023


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics