Dec 11

044 Denemarken deel 4Vlog 44 - Denemarken deel 4/4.

Deze video is opgenomen op mijn laatste dag in Denemarken. De dag leek te beginnen met een heldere hemel maar al snel veranderde dit. Binnen enkele minuten stond ik in dik pak mist.

Ik veranderde mijn plan en begon wat rond te rijden met de auto. Zoekend naar mooie bomen of wildlife reed ik door de Deense duinen. Al snel vond ik een grote groep edelherten en gelukkig wist ik daar een aantal goede foto's van te maken. dit was nog erg lastig gezien de mist en het weinige licht.

Daarna vond ik langs de weg nog wat mooie bomen en wat herfstkleuren. Al met al een mooie dag om mijn trip door Denemarken mee af te sluiten.

Dit was het 4de en laatste deel van mijn Denemarken trip. Vanaf volgende week ben ik weer terug in Nederland.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics