Feb 19

054 Beste licht in maanden.



Vlog 54 - Beste licht in maanden.

Kan elke ochtend niet zijn zoals deze? Dit is misschien wel het beste licht dat ik in maanden gezien heb. Misschien heb ik vandaag wel een aantal van mijn beste foto's gemaakt. Wie weet staan deze foto's volgend jaar wel tussen mijn beste foto's van 2023.

Ik ben vandaag in Oisterwijk en bezoek de plaatselijk vennen. Een prachtig natuur gebied midden in het bos.

In eerste instantie leek het allemaal wat tegen te vallen. Toen het licht echter over de bomen kwam veranderde alles in een prachtige gouden gloed.

Ik heb de video in 2 delen moeten knippen omdat het te lang werd. zorg dat je op de subscribe knop drukt dan krijg je een melding als deel 2 volgende week uit komt.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics