Mar 5

Mistige ochtend.Vlog 56 - Onverwachte foto trip.

Ik keek uit het raam en zag een dikke laag mist. Helaas moest ik de kinderen eerst wegbrengen en dus kon ik niet met zonsopkomst al de natuur in. Met al mijn camera spullen in de auto heb ik de kinderen weggebracht en daarna reed ik meteen door.

Helaas begon de mist al wat op te lossen toen ik aankwam. Ik heb vanalles gefotografeerd. Landschappen, macro en abstract echt alles kwam voorbij. De dag begon heel chaotisch maar als er dan toch nog iets leuks uit komt dan is dat extra leuk!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics