Aug 31

1 uur challengeSoms heb je gewoon niet zo veel tijd voor fotografie. Dit gebeurde mij vandaag aangezien mijn vrouw de auto nodig had vanaf 8 uur. Maar de voorspelling voor het weer waren veel belovend.

Dus bedacht ik deze 1 uur challenge en zorgde ik ervoor dat ik om 8 uur uiterlijk weer thuis zou zijn. Het werd een fantastisch uur en het bewijst maar weer dat het altijd loont om eruit te gaan. Zelfs als je weinig tijd hebt!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Olympus 300mm F4

19 Oct 2023

Pas je aan.

15 Oct 2023

Typisch Nederlands

12 Oct 2023

Dichte mist

8 Oct 2023

9 Tips

5 Oct 2023

Paarse hei en meer

1 Oct 2023

gewoon magisch

24 Sep 2023

Mistig bos

17 Sep 2023


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics