Apr 9

De laatste sneeuw deze winter.Weken gingen voorbij sinds mijn laatste foto trip en het enige wat ik zag was regen, regen en meer regen. Vandaag ben ik er eindelijk weer eens uit met een paar uur goed weer.

Na eerst flink in de file gestaan te hebben was ik toch net op tijd voor een prachtige zonsopkomst. Gouden licht, sneeuw en stormachtige wolken. Wat wil je nog meer?


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics