Apr 30

Expirimenteren op saaie dag.Some zijn omstandigheden niet zoals je gehoopt had. Did gebeurde mij in deze video. Ik hoopte voor een nooit laag mist maar kreeg een super saai grijze ochtend. Dit jaar gaf ik mezelf de opdracht mee om in elke omstandigheid een foto te kunnen maken. En dus ging ik op zoek naar iets nieuws.

Na de gekte van Amsterdam was ik wel weer even toe aan een weekje in de natuur. En dus ging ik aan de gang met mijn experiment en aan het eind van de ochtend had ik weer een nieuwe techniek geleerd die mee kan in mijn tas van idee├źn.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics