Sep 7

Paarse koortsHet heide seizoen... Waarschijnlijk de grootste magneet onder landschap fotografen in Nederland. Maar waarom is dit toch altijd één van de meest frustrerende tijden voor mij?

Het is eigenlijk simpel. Ik hou er niet zo van om met tientallen andere fotografen om me heen te staan. Ik krijg dan altijd het gevoel dat we allemaal hetzelfde staan te doen ipv onze eigen creativiteit de vrije loop laten. Dus volg mij op deze ochtend vol frustratie. Slecht licht, slechte heide, veel mensen maar toch een aantal redelijke foto's.Het is wat het is en volgend jaar sta ik daar gewoon weer want stiekem is het toch wel erg mooi.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Olympus 300mm F4

19 Oct 2023

Pas je aan.

15 Oct 2023

Typisch Nederlands

12 Oct 2023

Dichte mist

8 Oct 2023

9 Tips

5 Oct 2023

Paarse hei en meer

1 Oct 2023

gewoon magisch

24 Sep 2023

Mistig bos

17 Sep 2023


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics