Aug 6

Word het beter dan dit.In de comments noemde iemand noemde me ooit de mistman. Na de afgelopen weken begin er bijna zelf in te geloven. Het lijkt soms wel alsof of mist me achtervolgt alsof ik een magneet bij me heb. Ik weet niet wat het is op dit soort warme zomer dagen maar elke keer is het prijsschieten.

Waar ieder ander nog in bed ligt heb ik de tijd van mijn leven. Vandaag zie je een combinatie van landschaps en wildlife fotografie. Nog niet eerder was ik in dit kleine gebied op mijn YouTube kanaal maar het is zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Olympus 300mm F4

19 Oct 2023

Pas je aan.

15 Oct 2023

Typisch Nederlands

12 Oct 2023

Dichte mist

8 Oct 2023

9 Tips

5 Oct 2023

Paarse hei en meer

1 Oct 2023

gewoon magisch

24 Sep 2023

Mistig bos

17 Sep 2023


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics