Mar 19

Beste sneeuw ooit!Kunnen condities voor landschapsfotografie nog beter? Het sneeuwt niet vaak in Nederland maar vandaag ben ik op het juiste moment op de juiste plek. Ik ben deze winter twee keer in België geweest om sneeuw te fotograferen maar nog nooit had ik zulke goede sneeuw.

Volg mij op deze fantastische trip in mijn lokale winter wonderland. Ik heb zoveel goede foto's gemaakt dat ik de video wel in twee stukken moest delen. Vandaag deel 1 en volgende week duik ik de besneeuwde bossen in. Zorg dat je subscribed op mijn kanaal dan krijg je vanzelf een melding als de nieuwe video uitkomt.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics