Nov 10

039 Daddy daycare.Vlog 38 - Omgekeerde wolken.

Toen ik vanochtend naar buiten keek zag ik een heel klein wereldje. Een dikke laag mist hing rond mijn huis en meteen bedacht ik me dat dit perfect was voor landschapsfotografie. Er was echter 1 klein probleempje...

Vandaag heb ik mijn jongste zoon de hele dag thuis en dus is het daddy daycare. Ik bedacht een oplossing en nadat ik de oudste naar school gebracht had sprong ik in de auto en reden we naar het bos. Met de kleine in de wandelwagen gingen we op zoek naar mooie foto's want dit was geen excuus om thuis te blijven.

dit voelde als een extra speciale dag omdat dit totaal niet gepland was en ik toch lekker foto's kon maken. En de kleine man? Die was allang blij dat hij lekker naar de schapen kon kijken.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Garda

2 Jun 2024

Italy 3

30 May 2024

Italy 2

26 May 2024

Italy 1

23 May 2024

Swiss 2

19 May 2024

Swiss 1

16 May 2024

Mistig

12 May 2024

Comp

25 Apr 2024

Lucky

21 Apr 2024

Nijmegen

18 Apr 2024


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics