Dec 4

043 Denemarken deel 3.Vlog 43 - Denemarken deel 3/4.

Mijn zoontje maakte me vandaag al vroeg wakker en dus besloten we samen maar op pad te gaan. Na een bezoekje aan de bakker sliep de rest van de familie nog steeds en dus pakte ik de camera spullen en stapte we in de auto.

We vonden totaal andere dingen de andere dagen. Een kerkje, een kleine haven, abstracte foto's en nog veel meer. Deze video heeft totaal iets anders dan wat ik normaal fotografeer en dat maakt het extra leuk.

Dit is deel 3/4 uit mijn Denemarken trip. Subscribe op mijn YouTube kanaal zodat je een bericht krijgt wanneer de volgende video uitkomt.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics