Dec 25

046 Prachtig uitzicht.Vlog 46 - Prachtig uitzicht vanaf de Grebbenberg.

Wat een ochtend. Dit is misschien wel één van de mooiste uitzichtpunten in Nederland. Er zijn er niet zo heel veel dus dat is niet heel moeilijk maar dat neemt niet weg dat het echt heel mooi is hier.

Deze video is opgenomen op de Grebbenberg in de provincie Utrecht. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de uiterwaarden en natuur gebied de blauwe kamer. Het was een beetje nevelig en we hadden een prachtige zonsopkomst.

Mijn vriend Walter was erbij deze ochtend en hij was zo vriendelijk de drone beelden te maken die je in deze video kan zien. En toen ik zag hoe dit werkte was ik verkocht... Ik moet ook zo'n drone hebben!

Toen het beste licht weg was zijn we het omliggende bos ingelopen met een aantal zeer verrassende foto's als resultaat.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics