Jan 1

047 SpeulderbosVlog 47 - Speulderbos.

Dit is misschien wel het beste bos van Nederland voor landschapsfotografie. Maar is dit wel het juiste moment om hier te komen? Alle elementen die nodig zijn voor magische omstandigheden leken vooraf aanwezig maar toch mis ik iets...

Toen dat laatste wat nodig was eindelijk kwam was helaas het beste van het licht al verdwenen. Ik gaf niet op en zocht rustig verder totdat ik toch een aantal interesante fotos vond.

Uiteindelijk ben ik nog best blij met de resultaten. Het echte magische van dit bos kwam helaas nooit. Hopelijk heb ik volgend jaar in de herfst meer geluk.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics