Jan 8

048 Verjaardag cadeau.Vlog 48 - Ik test mijn verjaardagscadeau.

Ik was net 40 geworden toen ik deze video opnam en dus kocht ik een cadeautje voor mezelf. Vandaag ben ik op pad om mijn nieuwe aanwinst te testen.

Ik ben 2 dagen op pad geweest in matige omstandigheden en dus is dit een compilatie van die 2 dagen. Dit is echter ook de realiteit voor een natuurfotograaf. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Maar als je dan een foto vind in matig omstandigheden dan is dat altijd extra lekker!

Volgende week hoop ik op betere omstandigheden want dan is er sneeuw voorspeld. Kijk zeker want het wordt een fantastische trip!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics