Sep 25

032 Mijn beste foto ooitVlog 32 Is dit één van mijn beste foto's ooit?

Wat een ochtend! Toen ik aankwam stonden er al erg veel fotografen klaar om de zonsopkomst te fotograferen. De heide was prachtig paars gekleurd en dat trekt blijkbaar veel mensen aan.

Toen de zon eenmaal 15 minuten op was gingen de andere fotografen er vandoor. Ik besloot te wachten tot het ochtendlicht over heuvels in het mistige dal zou vallen.

En wachten word soms beloond want toen gebeurde waar ik op hoopte ontstond het mooiste licht dat ik ooit gezien heb! Ik kan nog steeds niet geloven dat ik de enigste ben die dit gezien heeft!

Kijk de video en zie een dag ik mijn paarse hemel. Heide seizoen op zijn best!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics