Oct 9

034 De juiste plek en tijdVlog 34 - De juiste plek op het juiste moment.

Na een hittegolf van 3 weken en nog geen druppeltje regen voelde ik mezelf een beetje inspiratieloos. dit gevoel was echter snel verdwenen toen ik deze ochtend de eerste stappen in nationaal park de Maasduinen zette.

Deze plek stelt mij zelden teleur en ook vandaag was het weer bijna magisch. En zelfs na al deze bezoekjes vond ik toch nog composities die ik nog nooit eerder gezien had.

Weer een video met mooie mistige omstandigheden. Het voelde gewoon alsof ik op het juiste moment op de juiste plek was.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics