Oct 30

037 Het beste gevoel ooit.Vlog 37 - Het beste gevoel dat fotografie je kan geven.

Ken je dat gevoel wanneer alles wat je in gedachte had lijkt uit te komen? Ik had zo'n idee op deze ochtend en alles liep precies zoals ik gehoopt had!

Er was mist voorspeld en dus besloot ik een hogere plek op te zoeken. In Nederland is dit nog best een uitdaging maar ik vond zo'n plek op nog geen 10 minuten van mijn huis!Vanaf de heuvelrug bij Nijmegen vond ik een plek met een waanzinnig uitzicht over de Ooijpolder.

Er hing een perfecte laag mist en ik hoopte dat de zon de mist van boven zou verlichten als deze eenmaal op was. En dit alles gebeurde precies zoals ik gehoopt had. Helaas trok de mist wel heel snel weg nadat de zon op was maar deze ochtend was bijna perfect.

De omstandigheden waren zo magisch dat het een beetje verslavend werkte. De volgende ochtend besloot ik dus hetzelfde te proberen maar dat zie je volgende week!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics