Nov 6

038 Omgekeerde wolken.Vlog 38 - Omgekeerde wolken.

Niks is mooier dan een cloud inversion en dat op 10 minuten van mijn huis. Ik raakte een beetje verslaafd aan het fenomeen na mijn video van afgelopen week en dus nam ik nog een poging.

Ik zocht een andere plek met uitzicht dan in mijn laatste video en misschien was dit nog wel beter. Ik had vanaf hier een enorm wijds uitzicht in tegenstelling tot het plekje van vorige week.

Toen de meeste mist wegtrok besloot ik het bos in te gaan op zoek naar herfstkleuren. De herfstkleuren waren er nog niet maar toch vond ik een paar fantastische foto's.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics