Nov 17

040 Les geleerd.Vlog 40 - Nieuwe plannen.

ik ben bezig met landschapsfotografie in de herfst en de kleuren beginnen al aardig te draaien. Op het weerbericht word mist voorspeld en eenmaal in de auto is het zicht ook zeer beperkt. Hoe verder ik echter kom des te meer de mist optrekt. Helaas zou de mist ook niet meer terugkeren.

En zo loop ik dus in het Speulderbos zonder mooi licht of mist. We probeerde echter het beste er van te maken en gingen op zoek naar andere dingen. Abstract, macro en gebruik makend van het licht dat er wel was.

En dus leerde we een belangrijke les. Laat het weer je dag niet verpesten. Kijk rond en zoek naar nieuwe mogelijkheden. Pas jezelf en je plan aan en zorg dat je alsnog een fantastische dag hebt.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics