Nov 24

041 Denemarken deel 1Vlog 41 - Denemarken deel 1/4.

Mijn vrouw is half deens en half nederlands. Hierdoor komen we regelmatig in Denemarken voor familie bezoekjes. Dit keer verblijven we echter aan de Deense westkust waar we nog niet eerder geweest zijn.

Het is herfst en het weerbericht is extreem slecht. Dit bleek in de praktijk heel erg mee te vallen en we hadden juist een paar fantastische dagen voor fotografie. Mist en nevel lijken mij overal te achtervolgen want ook hier in Denemarken zit ik er weer middenin.

Zo tussen alle familie tijd door heb ik toch behoorlijk veel kunnen fotograferen en filmen. Soms alleen en soms was ik ook met mijn kinderen op pas.

Dit is dan ook deel 1 van 4 video's die ik in Denemarken gemaakt heb. Wil je niks missen? Zorg dan dat je subscribed op mijn YouTube kanaal!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Nijmegen

18 Apr 2024

Mijn Leven

14 Apr 2024

Next Level

11 Apr 2024

Licht

7 Apr 2024

M43

4 Apr 2024

Mist in bos

4 Apr 2024

Mist 2

24 Mar 2024

Slecht weer

21 Mar 2024

Mist

17 Mar 2024

ISO

14 Mar 2024


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics