Dec 15

045A Wat een licht!Vlog 45A - Wat een licht! Mijn eerste editing video.

Dit is mijn eerste foto editing video en ik hoop dat je het wat vind. Laat even een reactie achter ik ben erg benieuwd! Ik zal in deze video laten zien hoe ik lightroom gebruik en specifiek hoe je zonnestralen beter uit je foto kan laten komen.

Ik zal 2 foto's bewerken die ik recent genomen heb. Ik gaf een workshop maar helaas heb ik helemaal niks gefilmd die dag. De foto's waren echter zo goed dat ik er gewoon niet niks mee kan doen.

Wacht zeker tot het eind van de video want daar kan je alle foto's zien die ik op deze fantastische ochtend gemaakt heb.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics