Dec 18

045 Wachten op het licht.Vlog 45 - Wacht op het juiste licht.

Wat en dag... Ik had echt het gevoel dat niks werkte en dat ik helemaal voor niks had rondgelopen. Maar ik zat er zo naast. De condities waren perfect maar mijn gevoel was er gewoon niet. Toen ik thuis de files opende op mijn computer was ik toch behoorlijk verbaasd.

I deze video zie je een goed voorbeeld van wat een beetje licht kan doen met je foto. Some helpt het echt om een paar minuten te wachten.

Het kleine beetje mist dat er hier en daar hing gaf een prachtige atmosfeer. Ik heb geen idee waarom ik me zo slecht voelde deze dag maar dat maakt het ook extra leuk als het dan later toch allemaal best ok blijkt te zijn.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics