Sep 4

029 Paarse heide en mist!Vlog 29 - Paarse heide en heel veel mist! Wat wil je nog meer als landschapsfotograaf?

Ik ben terug gegaan naar mijn favoriete fotografie plek in de Maasduinen. Het is het begin van het heide seizoen en ik hoop op paarse kleuren! En ik kreeg niet alleen paarse kleuren maar alles wat je als landschapsfotograaf kan wensen!

Dit was één van de betere dag om een landschapsfotograaf te zijn. Ik begon met elke foto uit te leggen voor de video maar uiteindelijk rende ik als een kip zonder kop rond.

De komende paar weken hoop ik nog meer heide foto's te maken. En ik kan alvast verklappen dat het beste nog moet komen...


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics