Sep 28

De eerste landschappen1.5 jaar geleden begon ik dit YouTube kanaal als een onbekende fotograaf. Deze week heb ik de 2000 subscribers gehaald en daarvoor wil ik iedereen die mij volgt bedanken! Maar hoe ben ik na mijn wildlife / travel fotografie leven in de landschappen beland? In deze video zie je hoe het voor mij allemaal begon. Dit zijn de landscapsfoto's die nooit in een op locatie video zaten maar waar ik wel trots genoeg op ben om ze te laten zien.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Olympus 300mm F4

19 Oct 2023

Pas je aan.

15 Oct 2023

Typisch Nederlands

12 Oct 2023

Dichte mist

8 Oct 2023

9 Tips

5 Oct 2023

Paarse hei en meer

1 Oct 2023

gewoon magisch

24 Sep 2023

Mistig bos

17 Sep 2023

Extreme mist

10 Sep 2023


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics