Sep 10

Extreme mistSoms is een extreem mistige ochtend precies wat een landschap fotograaf nodig heeft. Alles ziet er anders uit en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je moet alleen totaal anders gaan denken en je eventuele verwachtingen aan de kant zetten.

In deze video zie je hoe ik dit doe en op zoek ga naar minimalistische foto's vol drama en atomsphere. Niet iedereen denkt er zo over maar ik vind dit soort dagen dus echt fantastisch.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Olympus 300mm F4

19 Oct 2023

Pas je aan.

15 Oct 2023

Typisch Nederlands

12 Oct 2023

Dichte mist

8 Oct 2023

9 Tips

5 Oct 2023

Paarse hei en meer

1 Oct 2023

gewoon magisch

24 Sep 2023

Mistig bos

17 Sep 2023


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics