Oct 19

Olympus 300mm F4Nadat ik 1.5 jaar geleden voor 2 weken de Olympus 300mm F4 pro lens geleend had was ik in één klap verliefd. Ongeveer 2 maanden geleden heb ik deze lens stiekem aan mijn rugtas toegevoegd. Vandaag laat ik de foto's zien die ik al gemaakt had met deze lens en we gaan op zoek naar nieuwe onderwerpen. Ik neem je dan ook mee naar een gebied waar ik zelf ook al jaren niet geweest ben. De Ooijpolder...


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Pas je aan.

15 Oct 2023

Typisch Nederlands

12 Oct 2023

Dichte mist

8 Oct 2023

9 Tips

5 Oct 2023

Paarse hei en meer

1 Oct 2023

gewoon magisch

24 Sep 2023

Mistig bos

17 Sep 2023

Extreme mist

10 Sep 2023


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics