Jul 28

Oostvaarders plassen

Samen met Edwin ben ik vandaag in de Oostvaarders plassen. We zijn vroeg opgestaan maar helaas net te laat voor de zonsopkomst. Die verdomde zomertijd! We beginnen de dag in de zogenaamde driehoek en zien diverse vogel soorten. We bezoeken diverse schuilhutten in de omgeving maar wat we zien kunnen we helaas nooit goed fotograferen.

We zien onder andere een baardmannetje ( vrouwtje ) en vanuit een hut zien we in de verte een zee arend. Helaas is alles te ver weg, te bewogen of gewoon slecht gefotografeerd en dus heb ik van de hele dag eigenlijk niet één geslaagde foto. Maar dat maakt ook niet uit. Je kan niet elke dag met een goede foto thuis komen en dan maakt fotografie ook juist zo leuk. Volgende keer beter zeggen we dan maar! De foto hierboven is van een toevallig over vliegende lepelaar.

Eergister was het 41 graden en misschien hebben de vogels daar last van gehad. Als het rond 11 uur al rond de 30 graden is besluiten ook wij weer naar huis te gaan. Afgelopen week hebben we het al warm genoeg gehad.

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics