Lezing Compositie in LandschapsfotografieGedurende 2024 zal ik in een aantal vestigingen van Kamera Express te vinden zijn met een presentatie over composities in landschapsfotografie. Klik op de onderstaande links als je geïnteresseerd bent om één van de presentaties bij te wonen. De kaartjes worden verkocht via Kamera Express.

Hieronder een introductie over deze lezing die ook op de site van kamera express staat.

“Composities in Landschapsfotografie”

Tijdens deze lezing ga je samen met Guido van de Water op ontdekkingsreis door de wereld van landschapsfotografie, waarbij de focus ligt op het creëren van interessante composities. Leer hoe je de kracht van compositie kunt benutten om verhalen te vertellen met je foto's en de magie van de natuur op een unieke manier vast te leggen. Guido deelt praktische tips en creatieve inzichten die je op weg zullen helpen om in zoveel mogelijk verschillende omstandigheden nieuwe composities te vinden.

Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en één ding is zeker: je krijgt veel tips & tricks mee naar huis om jouw beelden naar een (nog) hoger niveau te tillen. Of je nu een beginnende fotograaf bent die zijn eerste stappen zet in de wereld van landschapsfotografie of een professional die op zoek is naar nieuwe inzichten, deze lezing biedt inspiratie voor iedereen.Zoals eerder benoemd zal de lezing gegeven worden door de Nederlandse fotograaf Guido van de Water. Guido is geboren in 1982 in Nijmegen en is een gepassioneerde landschapsfotograaf. Zijn liefde voor fotografie begon als tiener, en na jaren van zelfontwikkeling is hij nu een ervaren allround fotograaf. Zijn grote passie ligt bij het vastleggen van diverse landschappen, hierin maakt hij vooral veel gebruik van licht om sfeervolle beelden te maken. In 2022 startte hij zijn eigen YouTube-kanaal, waar hij elke donderdag en zondag nieuwe video's deelt met foto's, tips en ideeën van zijn avonturen in de natuur. Guido heeft internationale erkenning gekregen via zijn YouTube-kanaal en werd in 2022 officieel OM System-ambassadeur, wat resulteerde in presentaties op diverse grote en kleine fotografie evenementen.Klik hier voor Almelo op 10 februari 2024

Klik hier voor Breda op 13 april 2023

Klik hier voor Utrecht op 25 mei 2024

Klik hier voor Capella aan den Ijssel op 15 juni 2024

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics