Workshop spelen met licht

Locatie en datum : Nog te bepalen. Mogelijke locatie is “de Posbank”.

Tijdstip : Nog te bepalen

Duur : ongeveer 4 uur.

Kosten : Nog te bepalen.

Voor wie is deze workshop?

Heb jij ook een passie voor landschapsfotografie en wil je nog beter worden?

Tijdens deze workshop neem ik je vol enthousiasme mee in de wereld van Licht. We bekijken alle vormen van licht en hoe we dit het beste in een foto kunnen verwerken. Ook zullen we kijken wat het effect is van camera instellingen en compositie op het beschikbare licht. We gaan het ook hebben over hoe je zelf op zoek kan gaan naar een specifiek type licht. Mijn eigen doel is altijd om in elke omstandigheid een goede foto te maken. Hopelijk kom jij na het volgen van deze workshop ook een stapje dichter bij dit doel.

We zullen deze workshop in een klein groepje van ongeveer 5 a 10 personen doen.

Wat heb je nodig?

- een spiegelreflex / systeem camera en eventueel wisselbare lenzen.
- Basis kennis over ISO, sluitertijd, diafragma en wit balans zijn wenselijk.
- Volle accu’s en lege geheugenkaartjes.
- Statief is noodzakelijk.
- Kleding en schoeisel dat afgestemd is op de weersomstandigheden en de locatie.
- Eten en drinken voor onderweg.

Hoe ziet deze dag eruit?

We zullen elkaar ontmoeten op de afgesproken locatie. Na ontvangst zal ik u voorzien van een kop koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen zal ik een stukje theorie geven wat maximaal 15 tot 30 minuten zal duren afhankelijk van eventuele vragen. Daarna lopen we het natuurgebied in en zullen we op zoek gaan naar composities, vormen, kleuren en vooral het spel tussen licht en donker. Uiteindelijk zullen we op de hopelijk paarse heide de zonsondergang fotograferen. Dit zal gepaard gaan met uitdagende licht omstandigheden en dus een mooi moment om te oefenen met HDR en bracketing. Na zonsondergang sluiten we gezamenlijk af. Ook na afloop van de workshop kunt u mij altijd nog benaderen als er vragen zijn.

Indien het weer erg slecht is of als ik bijvoorbeeld door ziekte de workshop moet annuleren dan krijgt u de mogelijkheid om een andere datum kiezen. Als geen enkele andere datum schikt dan krijgt u natuurlijk uw geld terug.

Toch liever een andere workshop? Klik dan HIER.


LET OP! Deze workshop is momenteel nog niet gepland maar dat zit er wel aan te komen. Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven, vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Zodra ik een definitieve locatie, datum en tijd heb zal ik dit direct met u communiceren. U krijgt dan als eerste de keuze of u wel of niet wilt deelnemen.

Uw naam
Uw mailadres
Uw telefoon nummer
Uw bericht
 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics