Cameranu

In het najaar van 2023 en begin 2024 zal ik op meerdere vestigingen van cameranu presentaties verzorgen. Klik op de onstaande links als je geïnteresseerd bent om één van de presentaties bij te wonen. De toegang is gratis maar je moet wel een plek reserveren.

Hier onder een introductie waar de presentatie over gaat.

“Spelen met licht”

Licht, voor elke landschapsfotograaf verreweg het meest belangrijke onderdeel van een foto. Tijdens mijn presentatie wil ik jullie meenemen en de verschillende soorten licht laten zien. We kijken wat voor effect dat licht heeft op je foto en hoe je het licht kan beïnvloeden door je camera anders te gebruiken.

Ook kijken we naar hoe je bepaald licht kan vinden en wat de effecten van weersomstandigheden zijn op het licht en dus jou foto. Maar er zijn ook dagen zonder enige vorm van licht. We kennen allemaal wel die saaie grijze dagen maar zelfs dan is het mogelijk om mooie foto’s te vinden. We kijken dan ook naar ideeën die zelfs deze dagen interessant kunnen maken.

Mijn doel is altijd om mezelf aan te passen aan de omstandigheden zodat ik altijd en overal een goede foto kan maken. Ik hoop dan ook dat jullie na het bijwonen van deze presentatie een stap kunnen maken om dit zelfde doel te behalen.Klik hier voor Urk op 18 november 2023

Klik hier voor Amsterdam op 2 december 2023

Klik hier voor Apeldoorn op 16 december 2023

Klik hier voor Antwerpen op 6 januari 2024

Klik hier voor Groningen op 20 januari 2024

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics